Ja çfarë tha trupi gjykues gjatë vendimit për Gucatin dhe Haradinajn

Trupi gjykues ka ardhur në përfundim se Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj kanë bërë zbulimin e informacioneve të mbrojtura duke u dhënë në dispozicion gazetarëve dosjet që kishin arritur nga persona të panjohur në zyrat e OVL-UÇK-së. Trupi gjykues ka thënë se materiali në fjalë ishte autentik dhe u përkiste dokumenteve të hetimeve të TFHC-së … Continue reading Ja çfarë tha trupi gjykues gjatë vendimit për Gucatin dhe Haradinajn