Ja 8 shenjat që tregojnë sa ziliqarë jeni

Ja 8 shenjat që tregojnë sa ziliqarë jeni

Një studim i fundit i kryer nga Universiteti Carlos III në Madridit dhe Universitetit Rovira i Virgili të Barcelonës, përcaktoi se 90% e popullsisë klasifikohet në bazë të katër lloje të personaliteteve: pesimiste, optimiste, të sigurtë dhe ziliqar.

Grupi i fundit përbën respektivisht 30% të popullsisë.


Të jesh xheloz është një ndjenjë shumë e zakonshme, siç konfirmohet nga një studim, përcjell Vizion Plus.

Ky studimi na ndihmon për të kuptuar që tregojnë nëse jeni ziliqarë.

Ja shenjat që tregojnë sa ziliqarë jeni:

  1. Nëse jeni gjithmonë kritike për personat që ju rrethojnë
  2. Kaloni shumë kohë në rrjetet sociale
  3. Miqtë tuaj ju kanë braktisur
  4. Provon shpesh ndjenja negative
  5. Keni tendencën për të bërë viktimën
  6. Nuk keni vetëbesim
  7. Jeni në konkurrencë të përjetshme me personat që ju rrethojnë
  8. I kushton shumë vëmendje komunikimit me të tjerët

Lexo edhe

Video

error: