Italia do të vazhdojë të mbështesë shëndetësinë kosovare

Italia do të vazhdojë të mbështesë shëndetësinë kosovare

U. d. ministrja e Shëndetësisë, Dafina Gexha Bunjaku ka pritur sot në takim njoftues ambasadorin e Republikës së Italisë në Kosovë, Antonello De Riu.

Sipas njoftimit ministror, në këtë takim është biseduar për pandeminë COVID-19, procesin e vaksinimit dhe mbështetjen që Kosovës i kanë dhënë partnerët ndërkombëtarë në ballafaqimin me sfidën e pandemisë.


Në këtë drejtim, Ministrja Gexha Bunjaku ka falënderuar shtetin e Italisë për mbështetjen konkrete që i ka ofruar sistemit shëndetësor në Kosovë në vazhdimësi.

Ministrja Gexha Bunjaku dhe Ambasadori De Riu janë pajtuar për fuqizimin e projekteve të përbashkëta në shëndetësi dhe, gjithashtu, kanë theksuar rëndësinë e vaksinimit dhe zbatimin e masave kundër COVID-19 me qëllim të ruajtjes së shëndetit publik.

Lexo edhe

Video

error: