Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Itali, gjithnjë e më shumë të rinj vuajnë nga anoreksia

Itali, gjithnjë e më shumë të rinj vuajnë nga anoreksia

Çdo herë janë më të rinj personat që vuajnë nga anoreksia, prindërit sjellin fëmijë anoreksikë që nuk janë më të vjetër se 10-vjeç në spitale dhe pandemia COVID-19 ka përkeqësuar shëndetin mendor të të rinjve, tha sekretarja e përgjithshme e Shoqatës Italiane të Pediatërve Elena Bocola për  Huffington Post.


Rreth tre milionë italianë vuajnë nga anoreksia, dhe 2.3 milionë prej tyre janë të rinj, shkruan media britanike.

Video

error: