Ismajli: Situata në Gjilan është e qetë dhe e menaxhueshme, ekipet janë në terren

Ismajli: Situata në Gjilan është e qetë dhe e menaxhueshme, ekipet janë në terren

Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli, së bashku me drejtorin e Shëndetësisë, Selami Xhemaili, kanë takuar sot përfaqësuesit e Komisionit Komunal për Emergjenca, Policinë e Kosovës, shëndetësinë primare, Qendrën Rajonale të Shëndetit Publik dhe Spitalin Regjional, ku u riktheksua se gjendja është e qetë dhe e menaxhueshme.

Ismajli ka thënë se ekipet mjekësore vazhdimisht janë në terren, ku përsëri përgjatë ditës së nesërme do t’i vizitojnë familjen e prekur me koronavirus në Vrapqiç.


“Gjendja e të prekurve është e mirë. Ekipet tona mobile janë të gatshme të ballafaqohen me kërkesat dhe nevojat tuaja, andaj jemi të gatshëm çdo moment për t’iu dalë në ndihmë të gjithë qytetarëve në veçanti, zonave të prekura, të cilat po ballafaqohen me këtë pandemi”, tha ai.

 

Lexo edhe

error: