”IQ n’fuqi” nga psikologia Dafina Prokshi

”IQ n’fuqi” nga psikologia Dafina Prokshi

”IQ nfuqi” është projekti i parë në Kosovë dedikuar zhvillimit të komponentëve të inteligjencës së fëmijëve nga mosha 3 deri 15 vjeç.
Pas 2 vite punë psikologia Dafina Prokshi me stafin e saj sjell për fëmijët tanë një kurs për zhvillimin e inteligjencës. IQ kursi ka filluar që 5 muaj dhe tanimë këtë kurs e ndjekin 50 fëmijë.
Për të mësuar më shumë rreth këtij kursi dhe aktiviteteve që ai zhvillon na informon dhe vet psikologia Dafina Prokshi.


Klikoni linkun më poshtë!


Lexo edhe

Video