IPK pranon konfirmimin e anëtarësimit në NIAIA të SHBA-së

IPK pranon konfirmimin e anëtarësimit në NIAIA të SHBA-së

Inspektorati Policor i Kosovës dje ka pranuar konfirmimin zyrtar për anëtarësimin e plotë  në Shoqatën Kombëtare të Hetuesve të Punëve të Brendshme  (NAIA – National Internal Affairs Investigators Association) të SHBA-së.


IPK thekson se është anëtari i parë nga organizatat mbikëqyrëse policore të Ballkanit dhe Evropës që anëtarësohet në këtë shoqatë.

“Anëtarësimi në këtë shoqatë pritet të ndihmojë Inspektoratin Policor në sigurimin e një platforme shtesë për shkëmbimin e informacionit dhe ekspertizës në lidhje me çështjet e mbikëqyrjes policore .Inspektorati Policor i Kosovës falënderon  ICITAP-in amerikan   për mbështetjen e vazhdueshme që po jep duke përfshirë trajnimet e avancuara në fushën e hetimit , donacionet në pajisje të specializuara dhe përkrahjen e dhënë për anëtarësimin në NIAIA të SHBA-së”, thuhet në një komunikatë të Inspektoratit.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.