Investon 140.000 dollarë në Golf GTI, e shet ‘për një kunj’

Njihuni me njeriun që shpenzoi 140,000 dollarë në një Golf GTI të vitit 1983. Derisa BMW M8 Competitio Coupe mund të blihet për gjithë këtë shumë parash,  disa gjëra thjesht nuk kanë çmim. Dikush do ta pyeste nëse Derek Spratt ishte ‘normal’, por në Amerikë dhe Kanada kjo makinë kishte çmim të lartë kur u … Continue reading Investon 140.000 dollarë në Golf GTI, e shet ‘për një kunj’