Instituti: Qëndroni në shtëpi, ajri nuk është i shëndetshëm

Instituti: Qëndroni në shtëpi, ajri nuk është i shëndetshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka rekomanduar gjithë qytetarët e Kosovës që sot të qëndrojnë në shtëpi.


Sipas institutit, ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike.

Lexo edhe

Video