Imri Ahmeti: Infrastruktura sportive për klubin “Arbëria” po merr formë

Imri Ahmeti: Infrastruktura sportive për klubin “Arbëria” po merr formë

Kryetari i Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ka ndjekur sot nga afër punimet qo zhvillohen në poligonin sportiv në Dobrajë të Madhe.


Ai në një postim në Facebook ka shkruar se këtyre ditëve do të fillojnë punimet edhe në përfundimin e punimeve në stadiumin e klubit “Arbëria” dhe në fushën ndihmëse të klubit.

“Infrastruktura sportive për klubin “Arbëria” po merr formë. Tifozët e “Stuhisë së Kuqe” dhe sportdashësit e Dobrajës tashmë do të kenë kushte ideale për aktivitete sportive. Ne, besojmë në suksese të reja të klubit “Arbëria””, shkruan Ahmeti.

Lexo edhe

Video