IKSHPK apelon që të festojmë së bashku duke respektuar masat

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka theksuar se situata epidemiologjike në Kosovë aktualisht është stabile, por në rajon, Evropë dhe botë është rënduar javët e fundit me shfaqjen e variantit të ri të virusit SARS CoV-2 Omicron, dhe rrezikon përhapjen e këtij varianti edhe në Republikën e Kosovës duke marrë parasysh festat e … Continue reading IKSHPK apelon që të festojmë së bashku duke respektuar masat