IKD dhe RrGK: Prokuroria dhe Policia neglizhuan rastin e Sebahate Sopit

Instituti i Kosovës për Drejtësi dhe Rrjeti i Grave të Kosovës kanë reaguar ndaj neglizhencës që sipas tyre ka treguar Prokuroria Themelore në Prishtinë dhe Policia e Kosovës ne rastin e Sebahate Sopit. Sipas tyre, këto të fundit nuk kanë përmbushur obligimet ligjore ne rastet ku cenohet integriteti i grave tek veprat penale te dhunës … Continue reading IKD dhe RrGK: Prokuroria dhe Policia neglizhuan rastin e Sebahate Sopit