Identifikohen 45 viktimat e aksidentit tragjik në Bullgari

Analiza e ADN-së, sapo përfundoi dhe tashmë janë identifikuar 45 trupat e pajetë të aksidentit tragjik që ndodhi një javë më parë në Bullgari. Nga Instituti i Mjekësisë Ligjore, konfirmojnë për Alsat se në Sofje, janë kryer të gjitha metodat krahasimore gjenetike të marra nga strishot e familjarëve dhe si rrjedhojë të gjithë trupat e … Continue reading Identifikohen 45 viktimat e aksidentit tragjik në Bullgari