Ide për Halloween? Katy Perry befason gjithnjë me personazhet që imiton

Ide për Halloween? Katy Perry befason gjithnjë me personazhet që imiton

Disa njerëz thjesht janë shumë të entuziazmuar për festën e Halloween.


Ata marrin kohën e tyre për të zgjedhur personazhin që do të imitojnë dhe akoma më shumë kohë për t’u dukur si ai.

Mes yjeve të famshëm, Katy Perry është një nga ata që ai ka dalë të befasojë gjithnjë dhe të bëjë fansat të fërkojnë sytë mirë për të besuar se është vërtetë këngëtarja pas personazhit që shohim.

Lexo edhe

Video

error: