Hyseni takon Klubin e Basketbollit “Llapi”

Hyseni takon Klubin e Basketbollit “Llapi”

Kandidati për kryetar të Komunës së Podujevës, Ekrem Hysni ka takuar klubin e Basketbollit “Llapi”.

Hyseni ka dëgjuar vështirësitë me të cilat përballet ky klub.


Ai ka prezantuar programin e që me theks ka projektin për Qendrën Mulifunksionale.

“Klubi i Basketbollit ‘Llapi’ përballet me vështirësi në funksionim, i dëgjova me shumë vëmendje dhe u zotova për intervenim të shpejtë në zgjidhjen e tyre.  Udhëheqjen e klubit e përgëzova për punë në kushte aspak të mira dhe i falënderova që po e mbajnë gjallë këtë klub. Gjatë bashkëbisedimit prezantova programin tonë me theks projektin për Qendrën Multifunksionale, e cila do të ofrojë mundësi për të gjitha klubet sportive llapjane. #LDK160✅”, ka shkruar Hyseni.

Lexo edhe

Video

error: