Hyseni: Në një sistem të mirë shëndetësor nuk mjaftojnë vetëm beton dhe tulla

Hyseni: Në një sistem të mirë shëndetësor nuk mjaftojnë vetëm beton dhe tulla

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Ekrem Hyseni ka prezantuar planin e tij për shëndetësi, duke thënë se së pari duhet të punohet më shumë kundër COVID-19, ku do të përqendrohet në shtimin e kapaciteteve të vaksinimit dhe informimi adekuat, pastaj në një reformë gjithëpërfshirëse në shëndetit primar.

Sipas tij, në një sistem të mirë shëndetësor nuk mjaftojnë vetëm beton dhe tulla por nevojitet një staf i përgatitur, pajisje dhe menaxhimi efikas.


Ai përveç premtimeve tjera në sektorin e shëndetësisë, ka thënë se do të angazhohet maksimalisht që Podujeva ta ketë Spitalin Regjional.

Lexo edhe

Video

error: