Hyn në funksion platforma online për konsultim me pedagogët në Lipjan

Hyn në funksion platforma online për konsultim me pedagogët në Lipjan

Nga dita e sotme nxënësit dhe prindërit në Lipjan do të kenë mundësinë që të bëjnë pyetje dhe të konsultohen me personelin e pedagogëve në portalin e lansuar për nxënësit, mësimdhënësit e prindërit e kësaj komune.

Lajmi është bërë i ditur nga kryetari i kësaj komune Imri Ahmeti përmes një postimi në Facebook.

Ai me këtë rast ka falënderuar drejtoreshën e DKA-së, Elmaze Behluli dhe pedagogët për gatishmërinë e angazhimit në këto procese kur edhe këshillat e pedagogëve janë të nevojshme.


Në veçanti ndërtuesit dhe mirëmbajtësit i këtij ueb sajti arsimtari Nuhi Berbatovci meriton mirënjohje nga ana jonë në emër të gjithë qytetarëve lipjanas për këtë kontribut të jashtëzakonshëm, ka shkruar kryetari Ahmeti.

https://lipjani.com/psikologet/services/

 

Lexo edhe

Video