“Human Care” i bashkohet luftës kundër koronavirusit

“Human Care” i bashkohet luftës kundër koronavirusit

Pas përhapjes së Koronavirusit (Covid-19) në shumicën e shteteve të evropës, Human Care në bashkëpunim me Komunën e Mamushës po realizojnë kontrolla të udhëtarëve të cilët po hyjnë në Kosovë nga këto shtete.

Sipas OBSH-së numeri i të prekurve nga ky virus ka arritur mbi 92 mijë persona në botë.


Bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, deri më tani asnjë person i infektuar nuk është paraqitur në Kosovë.

Kontrollat po realizohen në bazë të marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Human Care dhe Komunës së Mamushës.

Lexo edhe

error: