Hugo vjen në Tiranë dhe shumë shpejt në Kosovë dhe Maqedoni

Hugo vjen në Tiranë dhe shumë shpejt në Kosovë dhe Maqedoni

Çfarë është Hugo Vape? Hugo është një pajisje elektronike që simulon pirjen e duhanit nëpërmjet avullit.

Pajisja e vogël përbëhet nga një atomizues, një burim energjie, i cili realizohet nëpërmjet një baterie dhe një fishek me nikotinë të lëngshme dhe aroma të ndryshme. Në vend të tymit përdoruesi thith avujt.

Si e tillë përdorimi i një cigareje si Hugo shpesh quhet avullim dhe nuk përmban lëndë të dëmshme si katrani që ndodhet në cigaret normale.

Nga ndryshon Hugo nga të gjitha cigaret e tjera elektronike që keni parë?


Hugo është një pajisje e vogël e rehatshme, jo me rimbushje pasi nuk ka nevojë për karikim dhe është e mbushur me lëng të shijshëm aromatik.

Vape në dy aromat më të përzgjedhura. Thjesht hapni paketimin e shijoni në mënyrën më luksoze që ky produkt mund t’ju ofrojë.

Kosto e këtij produkti është më e ulëta e këtij lloji në tregun shqiptar. Konkurruese dhe cilësore! Ju mbetet veç ta provoni!

https://www.instagram.com/hugo.vape.tirana/

Video

error: