Hoxhiq dërgon ankesë në Supreme: Vendimi i PZAP-së skandaloz

Udhëheqësja  e Iniciativës së Bashkuar nga komuniteti boshnjak, Adriana Hoxhiq e ka quajtur skandaloz dhe të papranueshëm vendimin e djeshëm të PZAP-së ku ia anuloi votat në vendbanimet me shumicë serbe. Pasi dorëzoi ankesën në  Gjykatën Supreme, Hoxhiq tha se do të shfrytëzojnë gjitha mekanizmat për të ankimuar këtë vendim, qoftë edhe në institucionet jashtë … Continue reading Hoxhiq dërgon ankesë në Supreme: Vendimi i PZAP-së skandaloz