Hoxhaj për liturgjinë në kishën serbe në Prishtinë: U kërcënua karakteri i shtetit

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, ka reaguar ndaj mbajtjes së liturgjisë në kishën ortodokse në Prishtinë, duke e quajtur si liturgji politike e cila për qëllim ka vetëm shtrembërimin e historisë, të vërtetës dhe arsyetimin e një regjimi gjenocidial si ai i Millosheviqit. Përmes një statusi në Facebook, Hoxhaj përgjegjëse për … Continue reading Hoxhaj për liturgjinë në kishën serbe në Prishtinë: U kërcënua karakteri i shtetit