Hoxhaj: Draft-asociacioni i Ramës është hap i duhur, të ketë mbështetjen në Kosovë

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj deklaroi sot se draft-asociacioni i kryeministrit Edi Rama duhet ta ketë mbështetjen në Kosovë. Ai tregoi se e ka parë propozimin në fjalë, veçse refuzoi ta komentojë të njëjtin. Hoxhaj e quajti të drejtë, të duhur dhe të domosdoshëm hapin e Shqipërisë në tejkalimin e situatës aktuale në … Continue reading Hoxhaj: Draft-asociacioni i Ramës është hap i duhur, të ketë mbështetjen në Kosovë