Hovenier: Viti 2023 qoftë i paqes e zgjidhjes së nevojave të kosovarëve

Hovenier: Viti 2023 qoftë i paqes e zgjidhjes së nevojave të kosovarëve

Ambasadori amerikan në Prishtinë, Jeffrey Hovenier, sot ka uruar vitin e ri.


Ai ka uruar që viti 2023 të sjellë paqe e zgjidhje që u shërbejnë nevojave të qytetarëve në Kosovë.

“Familja ime dhe unë ju uroj të gjithëve një vit të ri të mrekullueshëm. Viti 2023 të sjellë paqe, përparim dhe zgjidhje që u shërbejnë nevojave të të gjithë kosovarëve.”, ka shkruar ai në Twitter.

Imazhi

Lexo edhe

Video