Hovenier përgëzon FSK-në për gatishmërinë në ndihmë Turqisë

Hovenier përgëzon FSK-në për gatishmërinë në ndihmë Turqisë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeff Hovenier ka thënë se pas tërmeteve shkatërruese në Turqi dhe Siri, ne e vlerësojmë Forcën e Sigurisë së Kosovës.


“Ekipet e kërkim-shpëtimit dhe ato mjekësore duke u bashkuar me partnerët për të ndihmuar operacionet në rajon. SHBA-ja ka mbështetur FSK-në në ngritjen e kapaciteteve të saj të sigurisë, ndihmës mjekësore dhe humanitare”, ka shkruar Hovenier në Tweet.

Lexo edhe

Video