Hovenier për marrëveshjen për targa: Qeveria e Kosovës shkoi aty ku perëndimi dëshironte të shkonte

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeffrey Hovenier, ka thënë se qeveria amerikane është falënderuese për marrëveshjen që është arritur dje në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë për targat. Në Rubikon të Klan Kosovës, ai ka deklaruar se dje Qeveria e Kosovës shkoi aty ku perëndimi dëshironte të shkonte. “Një nga gjërat, për të … Continue reading Hovenier për marrëveshjen për targa: Qeveria e Kosovës shkoi aty ku perëndimi dëshironte të shkonte