Hoti mirëpret vendimin e Kushtetueses: Askush nuk ka humbur

Hoti mirëpret vendimin e Kushtetueses: Askush nuk ka humbur

I mandatuari për kryeministër të Qeverisë së re, Avdullah Hoti ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Kushtetuese, duke thënë se është koha të bashkohemi për të ardhmen e vendit dhe qytetarëve tanë.


Hoti ka shkruar në Facebook se askush nuk ka humbur.

“Rimëkëmbja e mirëbesimit në mes nesh dhe respektimi i rendit institucional është detyrë dhe obligim yni i përbashkët. Bashkë me miqtë tanë strategjikë, SHBA-të dhe BE-në, do të punojmë me përkushtim për jetësimin e aspiratave tona për integrime euroatlantike “, ka shkruar ai.

Lexo edhe

error: