Hoti: LDK u vonua me veprime ndaj Qeverisë Kurti

Hoti: LDK u vonua me veprime ndaj Qeverisë Kurti

Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, tha se LDK është vonuar në veprime ndaj Qeverisë Kurti para se të bllokoheshin fondet e MÇ-se dhe te acaroheshin raportet e Qeverise se Kosovës me SHBA.

Këtë, ai e ka shprehur përmes një postimi në Facebook, ku shtoi se qeverinë e re e presin vendime te shpejta, te qarta, që ri-vendosin partneritetin tonë me SHBA dhe BE.

Postimi i Hotit:

Mesazhet kryesore nga Emisari Special per Kosove qe i rrezojne konspiracionet e marra qe kane qarkulluar tash e sa kohe:

》Jo shkembim te territoreve.


》 Heqje e menjehershme e takses.

》 Projekte ekonomike qe sigurojne prosperitet per gjithe rajonin.

》 BE dhe SHBA jane bashke ne kete qasje.

Si LDK u vonuam ne veprime ndaj kesaj Qeverie para se te bllokoheshin fondet e MÇ-se dhe te acaroheshin raportet e Qeverise se Kosoves me SHBA.

Qeverinë e re e presin vendime te shpejta, te qarta, qe ri-vendosin partneritetin tone me SHBA dhe BE.

Lexo edhe

error: