Hoti flet për mungesën e Osmanit në seancë dhe të Kurtit në pranim-dorëzim të detyrës

Hoti flet për mungesën e Osmanit në seancë dhe të Kurtit në pranim-dorëzim të detyrës

Kryeministri Avdullah Hoti ka folur për mungesën e bashkëpartiakes së tij, Vjosa Osmani në seancën ku u votua qeveria e tij.

Hoti ka thënë se është e drejtë e saj që të marrë, apo jo pjesë në një seancë të tillë, duke thënë se nuk e ka penguar mungesa e saj.


Po ashtu ai ka komentuar edhe mungesën e ish-kryeministrit Kurti në pranim-dorëzimin e detyrës zyrtare.

Hoti ka thënë se në të dyja rastet është bërë gabim, por që nuk e ka penguar në vazhdimin e misionit të tij.

Lexo edhe

1 Comment

Comments are closed.

error: