Hoti falënderon Palmer për mbështetjen e SHBA-së për Kosovën

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti, ka zhvilluar një takim virtual me zëvendës ndihmës sekretarin amerikan të Shtetit, Matthew Palmer. Hoti dhe Palmer kanë biseduar për zhvillimet e përgjithshme politike në vend, si dhe për sfidat me të cilat por përballet Kosova, pasojë e pandemisë COVID -19, si në aspektin shëndetësor ashtu edhe në … Continue reading Hoti falënderon Palmer për mbështetjen e SHBA-së për Kosovën