Hoti: Do t’i fuqizojnë lidhjet biznesore me diasporën tonë

Hoti: Do t’i fuqizojnë lidhjet biznesore me diasporën tonë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti gjatë qëndrimit në Munih, ka takuar disa veprimtarë, të cilëve iu ka premtuar se Qeveria e Kosovës do t’i mbështesë në organizimin më të mirë të arsimit shqip dhe të promovimit të kulturës tonë.


Hoti po ashtu ka premtuar se do të fuqizojnë në veçanti lidhjet biznesore dhe promovimin e investimeve të tyre në Kosovë.

Lexo edhe

Video