Hotel Resort Coral, vend ideal për pushuesit kosovarë

Hotel Resort Coral, vend ideal për pushuesit kosovarë

Hotel Resort Coral, është një ndër hotelet më të bukura në qytetin e Vlorës, me lokacion nē Radhime.

Në këtë hotel me pamje magjepse të Detit Jon, mund të gjeni rehati dhe kushte me çmime jashtëzakonisht të volitshme.


Hotel Resort Coral ka në fokus tregun kosovar, andaj stafi profesional dhe me bagazh shumëvjeçarë përkujdeset për pushuesit që vijnë nga Kosova.

Kushte ordinare, dhoma me pamje nga deti, ushqime nga deti, pishina e cka jo tjetër, mund t’i gjeni, shijoni dhe përjetoni në Hotel Resort Coral.

Lexo edhe

Video

error: