Hotel Regina me ofertë fantastike

Hotel Regina me ofertë fantastike

Vlora konsiderohet si një nga qytetet më të bukura të Shqipërisë dhe bregdeti i saj, jo vetëm se është destinacioni turistik i rëndësishëm për verën, por ky vend njihet edhe për plazhet më spektakolare dhe me detin blu, ku bashkohet Adriatiku me Jonin.

Për të kaluar një pushim pa u shqetësuar për asgjë, ju duhet të rezervoni qëndrimin tuaj në Hotel Regina. Pasi, siç thuhet, një pushim është të kesh asgjë për të bërë dhe të kesh gjithë ditën për ta bërë atë.

Me 45 euro natën, ju do të keni mëngjesin, darkën, pishinën, plazhin dhe late check out. Kjo ofertë është e vlefshme deri në 15 qershor.

Fëmijët më të vegjël se 4-vjeç e kanë falas, ndërsa deri në moshën 12-vjeç me gjysmë çmimi.


Reverzoni tani!

Mob: +355 69 20 65 399

Mail: [email protected]

Web: www.reginagroup.al

Lexo edhe

Video