Hotel Comfort vazhdon traditën e muzikës “live”

Hotel Comfort vazhdon traditën e muzikës “live”

Nëse dëshironi që të kaloni një natë të paharruar me muzike “live” në Tiranë, atëherë Hotel Comfort është vendi i duhur.

Të premten, më 7 janar, në Hotel Comfort vazhdon tradita e përhershme me muzikë “live” me këngëtaren e njohur Adela Bezhani shoqëruar nga grupi i saj.


Ambient i ngrohtë, atmosferë e shkëlqyer dhe mikpritja janë të garantuara në Hotel Comfort.

Hotel Comfort gjendet në Rrugën “Fortuzi”, 200 metra pa shkuar të shkolla “Jeronim de Rada”, ndërsa për më shumë informata mund të telefononi në +355 69 600 3200.

Hotel Comfort ju mirëpret!

Lexo edhe

Video