Hotel Comfort me ofertë fantastike për Krishtlindje

Hotel Comfort me ofertë fantastike për Krishtlindje

Me rastin e Krishtlindjes, hotel Comfort në Tiranë vjen me një ofertë të parezistueshme.

Festoni Krishtlindjet me hotel Comfort dhe përfitoni nga paketa jonë e Krishtlindjeve!


Oferta përfshin 40 euro personi • Akomodimi • Darka dhe Muzik Live më datë 24 dhjetor • Mëngjesi më datë 25 dhjetor • Dreka me datë 25 dhjetor • Coffe Break

Për rezervime: 069 600 3200 / 04 223 3272 Adresa: Rr. “Fortuzi”, 200m pa shkuar te shkolla “Jeronim De Rada” , Tiranë.

Video