Hotel Comfort by Blumare, ndjehuni si në shtëpi

Hotel Comfort by Blumare, ndjehuni si në shtëpi

Blumare Resort zgjeroi rrjetin e tij duke marrë si zinxhirë të tijin Hotel Comfort by Blumare në qendër të Tiranës.

Hotel Comfort ndodhet 300 metra larg nga Sheshi “Skënderbe” në Tiranë dhe aty mund të gjeni 21 dhoma të pajisura me telefon, wi-fi, minibar dhe televizor me lidhje satelitore. Ato janë të ndara në kategori si: single, dopio, dyshe dhe treshe për t’iu përshtatur çdo vizitori. Të gjitha dhomat janë me ajër të kondicionuar.

Po ashtu, në këtë hotel mund të gjeni restorant, pizzeri, lounge bar dhe internet Wi-Fi falas në të gjithë ambientin. Për dispononim e klientëve, çdo të premte ka edhe muzikë live.


Për shërbimin tuaj kujdeset stafi profesional që kujdeset për çdo detaj dhe për rehatinë tuaj për t’u ndjerë si në shtëpinë tuaj.

Hotel Comfort gjenden në rrugën “Fortuzi” pranë Ministrisë së Drejtësisë.

Për rezervime apo informacione shtesë mund të kontaktoni në +355696003200 dhe [email protected]

Lexo edhe

Video

error: