Hithra kuron diabetin dhe reumatizmin

Falë hithrës, trupi thith glukozën më ngadalë, duke parandaluar kështu një rritje të papritur të niveleve të sheqerit në gjak. Hithra, ndër të tjera, siguron lehtësim të madh për diabetin, artritin reumatoid dhe rinitin alergjik, të cilat janë epidemi të vërteta të shekullit 21. Merrni me kujdes këtë bimë unike, shumë medicinale me doreza dhe … Continue reading Hithra kuron diabetin dhe reumatizmin