Historike, Kosova fiton medalje ndërkombëtare edhe ne gjimnastikë

Historike, Kosova fiton medalje ndërkombëtare edhe ne gjimnastikë

Gjimnastet kosovare Rea Berisha dhe Sara Pllana nga Klubi i Gjimnastikës “Vushtrria” kanë fituar medaljet e para ndërkombëtare për Federatën e Gjimnastikës së Kosovës.


Ky është një hap i rëndësishëm drejt një të ardhme të ndritshme për këtë sport në Kosovë, përcjellë KosovaPress.

Horizon Cup është një garë e nivelit të latë e mbajtur në Greqi me një numër shumë të madh garuesesh të ekipeve nga Evropa.

Lexo edhe

Video