Historia e veçantë e Marsit 10-vjeçar

Historia e veçantë e Marsit 10-vjeçar

Ky është Mars Bajçinovci, ai ndjek mësimet në klasën e tretë të shkollës “Don Bosko”.

Marsi cilësohet si një fëmijë shumë i dashur, i edukuar, i shoqëruar dhe shumë i talentuar.


10 vjeçari u diagnostifikua me autizëm por që me ndihmen e familjarëve, mësuesve, shokëve e shoqeve, ai arriti që të integrohet në shoqëri dhe të shfaq talentin e tij.

Marsi tash e dy vite është pjesë e shkollës së muzikës “Melody”, ku ushtron piano dhe ka një dashuri të veçantë për këtë instrument.

Mësuesja e tij e pianos e përshkruan si një fëmijë që përkushtohet shumë në punë.

Video