Hiqeni qafe tani: Shumë gra mbajnë një gjë në çantën e tyre, dhe kjo tërheq varfërinë

Hiqeni qafe tani: Shumë gra mbajnë një gjë në çantën e tyre, dhe kjo tërheq varfërinë

Sipas Feng Shui, një çantë dhe një portofol janë jashtëzakonisht të rëndësishme për energjinë, dhe besohet se ngarkesa në çantë, pra ajo që mbani në të, mund të ndikojë në energjinë tuaj dhe zhvillimin e fatit.

Hidhini një sy çantës tuaj, qoftë ajo e madhe apo e vogël, çantë shpine apo çanta të lidhura rreth belit. Çfarë ka atje? Ekspertët e Feng Shui paralajmërojnë se disa gjëra nuk duhet të mbahen kurrë në një çantë.

Është e rëndësishme që të ketë rregull në çantë. Është e nevojshme të heqësh qafe gjithçka të panevojshme, pasi kjo tërheq punë dhe pengesa të panevojshme në rrugën e jetës. Gjërat e panevojshme shpërdorojnë energji dhe sjellin kaos. Nxirrni më nga çanta gjithçka që nuk ju nevojitet dhe rregulloni kaosin duke i rregulluar gjërat në ndarje. Besohet se rendi do t’ju ​​sjellë vendimmarrje më të lehtë.

Në asnjë mënyrë nuk duhet të mbani para të shpërndara rreth çantës tuaj, por t’i mbani ekskluzivisht në portofolin tuaj. Feng Shui thotë se paratë e shpërndara në çantë tërheqin varfërinë, mungesën e financave dhe vendosin bllokimet e energjisë në rrugën e zhvillimit.


Gjithashtu, shumë gra mbajnë bileta të vjetra në çantat e tyre, letra dhe fatura të panevojshme që ju kthejnë në të kaluarën, tërheqin barrën dhe mungesën e parave. Kjo do të thotë që ju mbani simbolikisht problemet e vjetra dhe shqetësimet e panevojshme me ju, jetoni në të kaluarën.

Çanta duhet të jetë e fortë, e paprekur – kjo është një shenjë e lumturisë dhe mbrojtjes së besueshme. Një çantë e pastër sjell harmoni dhe ruan harmoninë, dhe besohet se një çantë biznesi duhet të jetë e rregullt, me cilësi të lartë dhe e qëndrueshme.

Ajo simbolikisht përfaqëson çantën tuaj të parave. Është një simbol i mirëqenies financiare. Sipas Feng Shui, çanta nuk duhet të jetë shumë e rëndë, sepse simbolizon shqetësimet dhe ngarkesat. Konsiderohet se nuk duhet ta mbani çantën në dysheme, sepse besohet se ajo tërheq financa të këqija.

Sipas Feng Shui, është e nevojshme të vendosni rregullsi, pastërti, paqe dhe harmoni kudo dhe në gjithçka, prandaj sigurohuni që çanta juaj të jetë e rregullt dhe e organizuar.

Video

error: