Hidhni dhuratat si kjo menjëherë!

Hidhni dhuratat si kjo menjëherë!

Nëse ndiheni të pakëndshëm duke shpërndarë një dhuratë ose keni një ndjenjë të çuditshme sa herë që e shikoni, hidhni atë menjëherë.

Ekspertët e Feng Shui besojnë se duhet të jemi shumë të kujdesshëm për atë që sjellim në shtëpi dhe dhuratat e të cilit i pranojmë dhe mbajmë.

Çdo objekt mbart energji, dhe duke e mbajtur atë në shtëpi, ne e transferojmë atë energji në shtëpinë tonë, thonë ata.


Konsiderohet se gjëja më e keqe që mund të sillni në shtëpi është dhurata e një personi ziliqar dhe të lig. Besohet se ky gjësend shpejt do të sjellë grindje në shtëpi, madje edhe sëmundje, divorc

Besohet se njerëzit që ju kanë zili dhe nuk janë aspak të lumtur për shkak të suksesit tuaj, familjes ose biznesit, do të jenë të parët që do t’ju sjellin një dhuratë.

Energjia negative e dhuruesit transferohet gjithashtu në objekt, i cili vepron në heshtje, por fuqishëm nga cepi i shtëpisë tuaj.

Besojini intuitës tuaj kur bëhet fjalë për gjëra të tilla!

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.