Harry e Meghan planifikojnë të shpërngulen për shkak të rritjes së krimeve në lagjen e tyre

Harry e Meghan planifikojnë të shpërngulen për shkak të rritjes së krimeve në lagjen e tyre

Princi Harry dhe gruaja e tij Meghan aktualisht jetojnë në një pronë prej 14 milionë dollarësh në Montecito, Kaliforni me fëmijët e tyre, Archie, tre dhe Lili 16- muajsh.

Ata thuhet se tani po kërkojnë një shtëpi në pronën ekskluzive Hope Ranch rreth 17 kilometra larg pasi shtëpia e tyre aktuale “nuk i strehon siç duhet”.

Sipas Santa Barbara News Press, çifti mund të ketë blerë tashmë një shtëpi në pasurinë “shumë private”.

Hope Ranch – e cila ka një popullsi prej rreth 2.200 – krenohet me lehtësitë duke përfshirë një klub fshati, klub golfi, fushë tenisi, shtigje kuajsh dhe një plazh privat.

Lajmi për dëshirën e dukshme të çiftit për t’u shpërngulur vjen mes krimit në rritje në lagjen e tyre aktuale.


Shoqata Montecito kohët e fundit u dërgoi email banorëve, përfshirë Harry dhe Meghan, për të paralajmëruar se policia kishte instaluar kamera skanimi të targave në përgjigje të krimit të pronës me vlerë të lartë që ata kanë përjetuar kohët e fundit.

Sipas gazetës The Sun, emaili vazhdoi: “Krimet po kryhen nga banda të sofistikuara të vjedhjeve jashtë zonës”.

Craig Bonner, nënsherifi i Santa Barbara County, iu drejtua vendasve në një takim në internet dhe paralajmëroi se autoritetet kishin pasur disa probleme me hajdutët profesionistë.

“Ne duam që këto kamera të funksionojnë sa më shpejt që të jetë e mundur për të kapur këta njerëz teksa vijnë dhe shkojnë nga zona,” tha ai.

Harry dhe Meghan patën frikën e tyre të sigurisë në maj, kur policia u njoftua për dy ndërhyrës në shtëpinë e tyre në më pak se dy javë.

Sipas të dhënave të policisë, një shkelës u raportua të kishte hyrë në pronë më 19 maj, në përvjetorin e martesës së çiftit dhe 12 ditë më vonë, u raportua një tjetër.

Lexo edhe

Video