Haradinaj: Urtësia dhe filozofia politike e Rugovës, mbeten ndër modelet më të avancuara të të bërit politikë

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka kujtuar ish-presidentin Ibrahim Rugova në 16-vjetorin e vdekjes. Haradinaj ka thënë se urtësia dhe filozofia politike e Rugovës mbeten ndër modelet më të avancuara të të bërit politikë. Me këtë rast Haradinaj thotë të ketë fituar shumë meqë kanë bashkëpunuar ngushtë në fazën e … Continue reading Haradinaj: Urtësia dhe filozofia politike e Rugovës, mbeten ndër modelet më të avancuara të të bërit politikë