Haradinaj: Shpallja e njëanshme e asociacionit s’do të gjente mbështetjen e ndërkombëtarëve

Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj e quan të gabuar në rast se serbët do të shpallnin njëanshëm asociacionin e komunave serbe në Kosovë. Ai në emisionin Rubikon të Klan Kosovës ka thënë se shpallja eventuale e asociacionit nga Serbia nuk do të kishte efekt. “Do të ishte e gabuar, veprim i njëanshëm dhe nuk do … Continue reading Haradinaj: Shpallja e njëanshme e asociacionit s’do të gjente mbështetjen e ndërkombëtarëve