Haradinaj: Reforma në drejtësi të ndodhë në partneritet me SHBA dhe BE-në

Haradinaj: Reforma në drejtësi të ndodhë në partneritet me SHBA dhe BE-në

Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka thënë se sistemi i drejtësisë duhet të fuqizohet përmes reformës, por jo me shkarje për emërime politike. 

Duke komentuar procesin e vettingut, Haradinaj ka thënë se reforma në drejtësi duhet të jetë e vazhdueshme dhe institucionale, në partneritet me SHBA dhe BE


“Reforma në drejtësi duhet të jetë e vazhdueshme dhe institucionale, në partneritet me SHBA dhe BE. Sistemi i drejtësisë është vlerë universale dhe çdo tendencë për shfrytëzim të të njëjtit për përfitime të brendshme partiake nuk duhet të tolerohet. Sistemi i drejtësisë duhet të fuqizohet përmes reformës por jo me shkarje për emërime politike”, shkruan Haradinaj në Facebook.

https://www.facebook.com/179643115493444/posts/3107777209346672/

Lexo edhe

Video

error: