Haradinaj për masat e reja për të hyrë në Kosovë: Hiqe bllokadën kryeministër

Haradinaj për masat e reja për të hyrë në Kosovë: Hiqe bllokadën kryeministër

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj duke komentuar masat e reja për të hyrë në Kosovë, ka thënë se ndalimi në kufi i qytetarëve që nuk i kanë tri vaksina, është vendim arbitrar dhe i dëmshëm.


Haradinaj ka shkruar në Facebook se me këtë vendim bllokohen kryesisht shqiptarët.

“Këtë masë nuk e ka apliku asnjëri nga shtetet fqinje. Ky është gabim i rëndë i qeverisë, që nuk mund të arsyetohet me asgjë. Prandaj hiqe bllokadën Kryeministër”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video