Haradinaj: Lajmi që procesi negociues është përmbyllur me dakordim nga LVV dhe LDK, është veprim i duhur

Haradinaj: Lajmi që procesi negociues është përmbyllur me dakordim nga LVV dhe LDK, është veprim i duhur

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka theksuar se qëndron i bindur se agonia e tejzgjatjes për ndarje të posteve është vetëm shpërfaqja e parë e mashtrimit të madh, me të cilin do të identifikohet Albin Kurti si kryeministër.
Haradinaj në një shkrim të postuar në Facebook ka vlerësuar se lajmi që i gjithë procesi negociues është përmbyllur me dakordim nga LVV dhe LDK është veprim i duhur dhe konkretizimi i mirë, që respekton rezultatin zgjedhor.
Postimi i Haradinajt në Facebook:
Lajmi që i gjithë procesi negociues është përmbyllur me dakordim nga LVV dhe LDK është veprim i duhur dhe konkretizimi i mirë, që respekton rezultatin zgjedhor. Tashmë është e domosdoshme të formohet qeveria sa më shpejtë.
Kosovën e presin punë të mëdha dhe procese të rëndësishme, për të cilat duhet lidership, qëndrime konsistente dhe institucione kredibile dhe të qëndrueshme. Qëndroj i bindur se agonia e tejzgjatjes për ndarje të posteve është vetëm shpërfaqja e parë e mashtrimit të madh me të cilin do të identifikohet Albin Kurti si Kryeministër.

Lexo edhe

error: