Haradinaj: Bajram Curri zë vend të veçantë në historinë tonë kombëtare

Haradinaj: Bajram Curri zë vend të veçantë në historinë tonë kombëtare

Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj ka përkujtuar luftëtarin shqiptar Bajram Curri, në 95-vjetorin e tij të rënies.


“Bajram Curri luftëtari shqiptar me virtytet më të larta atdhetare. Veprimtaria e tij luftarake për të drejtat e shqiptarëve bëri jehonë të madhe kudo, andaj sot në përvjetorin e rënies së tij e kujtojmë me respekt dhe i njohim vendin e veçantë në historinë tonë kombëtare”, shkruan Haradinaj në Facebook.

 

Lexo edhe

error: