Hapet ekspozita për Adem Demaçin (Drejtpërdrejt)

Hapet ekspozita për Adem Demaçin (Drejtpërdrejt)

Biblioteka Kombëtare e Kosovës dhe Shoqata e të Burgosurve Politikë hapin ekspozitën “Kujtesa e Kosovës, portrete të Adem Demaçit në pikturë dhe fotografi”.


Lexo edhe

error: