Hapet pika e Petrol Company në Viti

Hapet pika e Petrol Company në Viti

Petrol Company tani edhe në Viti, pronari Shkelzen Jusaj furnizoi me derivate personalisht klientin e parë.

Petrol Company tani afër qytetarëve të Vitisë duke hapur pikën më të re të saj me çmime më të lira në Viti, duke garantuar kualitet të lartë si dhe duke ofruar shumë zbritje dhe shpërblime deri në jackpot Banesë.


Z.Shkelzen Jusaj, pronar i Petrol Company, ishte i pranishëm në hapje si dhe personalisht furnizoi me derivate klientin e parë të kësaj pike.

Shumë qytetarë të Vitisë iu gëzuan këtij lajmi pasi që sipas tyre ishte shumë e nevojshme që Petrol Company të jetë afër tyre dhe të sjellë derivate cilësore dhe çmime të lira.

Të gjithë ata që dëshirojnë të furnizohen në pikën më të re të Petrol Company në qytetin e Vitisë, mund ta gjeni në rrugën e Preshevës.

Lexo edhe

Video