Hapet afati kalimtar në basketbollin e Kosovës

Hapet afati kalimtar në basketbollin e Kosovës

Federata e Basketbollit e Kosovës ka njoftuar se, nga sot është hapur afati kalimtar në basketboll.


Afati do të zgjasë deri më 4 gusht për lojtarët/et vendorë/e dhe të huaj/a.

Edicioni i ri pritet të jetë mjaft interesant, ku skuadrat vetëm sa kanë filluar me përforcime, varësisht nga synimet që kanë.

Lexo edhe

Video